If one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life which he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours. - Henry David Thoreau

Disclaimer

Gebruik van: www.nuevenhier.nl / NuEvenHier

Dit beleid is geldig vanaf  1 januari 2018.

Het lezen van de informatie op NuEvenHier is geheel op vrijwillige basis. Wanneer je niet akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden word je vriendelijk verzocht de website te verlaten. Tenzij je natuurlijk ontzettend graag geweldige artikelen over mindfulness, bewuster in het leven staan en andere fijne onderwerpen wilt lezen, blijf dan vooral even hangen ;-).

Ik behoud mij het recht om deze gebruikersvoorwaarden op elk willekeurig moment te wijzigen. Nu ben ik niet echt een wispelturig persoon, maar toch vraag ik je regelmatig eens te kijken of er wat is veranderd.

Ook al werk ik ontzettend hard om mijn artikelen van alle juiste en up-to-date informatie te voorzien. Ik maak geen garanties van welke aard dan ook (expliciet of impliciet) over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van bepaalde informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op NuEvenHier voor welk doel dan ook.

Vooral als het gaat om prijzen, openingstijden, adressen, telefoonnummers, reisinformatie en/of website-adressen, adviseer ik om vooral dubbel te checken. Je wilt immers niet met een achterbank vol schreeuwende kinderen na een twee uur durende reis en een volle blaas erachter komen dat een zo geliefde bezienswaardigheid tot de grond gelijk is gemaakt, of wel?

Ik streef ernaar om alle informatie op data van publicatie correct weer te geven. Maar zoals je zult begrijpen verandert informatie van tijd tot tijd wel eens en kunnen bepaalde zaken misschien niet meer kloppen. Mocht je eens iets tegen komen op NuEvenHier wat geen juiste informatie weergeeft, neem dan vooral contact met me op. Ik zal direct alles laten vallen, telefoongesprekken afkappen, mezelf opsluiten net zolang tot alles weer klopt. Of wanneer ik mijn lekkere middagsandwich op heb. Er gaan soms dingen voor, begrijp je ;-).

Copyright Policy

Tenzij anders vermeld, ben ik (Anne van NuEvenHier) de rechtmatige eigenaar van al het (schriftelijke en multimedia) materiaal op deze website. Dit kan niet worden gebruikt, herdrukt, (gedeeltelijk) gewijzigd of gepubliceerd worden zonder mijn schriftelijke toestemming. Er moet altijd worden gelinkt naar nuevenhier.nl wanneer er kopieën van mijn artikelen, afbeeldingen of ander materiaal wordt gepubliceerd.

De mening van derden op deze website staan op zichzelf en zijn niet representatief voor NuEvenHier. Ik ben ook niet verantwoordelijk, hoewel ik mij plaatsvervangend kan schamen, voor elke bekrompen, onbeleefde of beledigende reacties van anderen op mijn blog.

Vrijwaring

Alle informatie beschikbaar op nuevenhier.nl is alleen voor algemene informatie en entertainment doeleinden, en is de uitgesproken mening van de eigenaresse van dit blog (‘NuEvenHier’) en niet van anderen. 

Ik verstrek geen medisch, juridisch, professioneel, fysiek, psychisch, crimineel, emotioneel, astrologisch, dermatologisch advies. De informatie op dit blog neem je tot je op eigen risico. Raadpleeg in geval van onzekerheid, onwetendheid of bij hulp altijd een professional die er wel verstand van heeft.

In geen geval zal ik aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade (inclusief indirecte of gevolgschade of verlies), of verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Ik probeer NuEvenHier 24 uur per dag, 365 dagen per jaar online te houden. Het kan echter zijn dat de website zonder enige waarschuwing of onder mijn controle uit de lucht kan zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar zal zo spoedig mogelijk worden opgelost. Ik behoud mij het recht om zonder waarschuwing vooraf de website offline te plaatsen.

Privacy statement

Alle aan mij toevertrouwde persoonlijke en/of contactgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Ik ben niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van mijn adverteerders of commentatoren. 

Lees mijn uitgebreide privacyverklaring conform de AVG hier.

Reserve rechten

Ik, Anne, behoud het recht om nuevenhier.nl naar eigen inzicht te wijzigen, zoals; de focus van dit blog, evenals de lay-out, de website te sluiten, te verkopen, of het veranderen van de gebruikersvoorwaarden.

Ook staat het mij vrij om zonder toelichting bepaalde reacties op NuEvenHier te verwijderen of wijzigen: opmerkingen die onder spam of twijfelachtige spam vallen, opmerkingen waaronder godslastering, opmerkingen met taal of onderwerpen die als beledigend kunnen worden beschouwd, opmerkingen die een groep of individu aanvallen of opmerkingen die mij dwingen een kopje thee met je te drinken.

Adverteerders en Sponsors

Soms maak ik gebruik van affiliate-links. Dit zijn links naar producten op een andere website of een webshop waar ik bij aangesloten ben als partner. Wanneer je via deze link een item koopt, ontvang ik een klein percentage van de aankoop. Je betaalt echter niks extra’s en je helpt mij ermee om vooral mooie content te kunnen blijven maken, waarvoor 10000000x dank ;-)! Of er sprake is van zo’n link staat er altijd bij vermeld.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de daden en acties van adverteerders en/of sponsors op deze website. Wanneer je een product hebt gekocht via een link op deze website, moet je bij eventuele problemen dit oplossen met het desbetreffende bedrijf waar het product is gekocht. Niet met NuEvenHier.

Alle producten en reviews op deze website worden volledig geschreven vanuit een eerlijke opinie. Ik zal alleen artikelen positief omschrijven, plaatsen of aanbevelen wanneer ik er zelf 100% achter sta. Dit geldt ook voor betaalde advertorials.

Bedankt voor het lezen van deze disclaimer en vergeet vooral niet te genieten van alle leuke artikelen hier op NuEvenHier!

Liefs, Anne

©2018, Nuevenhier. Alle rechten voorbehouden.

Sluit Menu